nl en
X

Er zijn nog geen producten in je winkelwagen geplaatst.

Wat doe je tegen statische kleding?

  27-11-2018     Reacties (0)Bah! Statisch haar, statische kleding. In de winter heb je er vaker last van dan de zomer. En niks vervelender dan die kleine schokjes als je iets of iemand aanraakt, kleding die knettert bij het aan en uittrekken, en meteen statische haren. Deze statische elektriciteit ontstaat door droogte en wrijving. Vervelend, maar gelukkig kun je iets doen tegen statische kleding.

Metaal ontlaadt!
Metaal ontlaadt, wat ervoor zorgt dat de statisch lading verdwijnt. Pak een metalen kledinghanger net voordat je kleding aan doet of een sjaal om doet, en haal deze door de binnenkant van je kleding of voorzichtig langs de sjaal. Doordat het metaal de stof aanraakt, gaat de statische lading eruit. Geen kledinghanger bij de hand? Met ieder metalen voorwerp kun je hetzelfde doen.

Voel je de statische lading pas op het moment dat je je kleding al aan hebt of de sjaal om hebt? Geen nood! Even de metalen kledinghanger of een ander metalen voorwerp tussen je huid en de stof houden, zodat de lading verdwijnt.

Een andere optie is om geaard metaal aan te raken. Denk aan een radiator, waterkraan of metalen hek. Alles wat van metaal gemaakt is en direct de grond in gaat, werkt hierbij.

Wat je ook kan doen, is een klein metalen object met je meedragen. Denk bijvoorbeeld aan een veiligheidsspeld. Het is gemaakt van metaal, dus ontlaadt je meteen.

Leren schoenen
Nog een goede reden om lederen schoenen te dragen, behalve dat het het beste is voor je voeten. Leren schoenen - en dan het liefste schoenen met een leren zool - zorgen ervoor dat je gegrond blijft. Leer zorgt ervoor dat de elektrische lading zicht niet zo snel opbouwt, waardoor je dus minder kans hebt op die vervelende schokjes en piekende haren.

Yes, voor wasverzachter
Ik ben gek op wasverzachter, omdat het je kleren zo lekker laat ruiken, Maar het blijkt dus ook heel handig te zijn tegen statische lading. Vul een plantenspray met een bodempje wasverzachter (10%) en vul de rest aan met water (90%). Spray dit mengsel op delen van je kleding die het snelste aan je huid kleven, en doe dit vooral aan de binnenkant van de kleding, of dat gedeelte van de sjaal wat tegen je huid aan komt. De wrijving die nu ontstaat tussen de stof en huid kan niet meer statisch geladen worden, en je ruikt nog eens extra lekker.

Haarlak, niet alleen voor je haren.
Haarlak is ontzettend veelzijdig! Niet alleen om je haar in model te houden, maar denk ook aan het behoud van kunstwerken (het zorgt ervoor dat het niet uitloopt of vervaagt), geen ladders meer in je panty (even erop sprayen en dan pas aantrekken), of het tegengaan van statisch haar. Ook kun je haarlak op je kleding of sjaal spuiten tegen de statische lading. Spray een dun laagje op de binnenkant van je kleding, of dat gedeelte van je sjaal wat tegen je huid komt. Denk er wel aan dat je de spuitbus op ongeveer 30 cm afstand van de kleding of sjaal houdt tijdens het spuiten. Dit om vlekken te voorkomen en ervoor te zorgen dat de stof niet hard wordt. 

Niet in de wasdroger
Warmte, droge lucht en wrijving... Het recept voor statische lading! Voor kleding die snel statisch geladen wordt, raad ik je aan om de wasdroger niet te gebruiken. Gewoon lekker laten drogen op het wasrek. En de meeste soorten wintersjaal (acryl sjaals) mogen hoe dan ook al niet in de droger, omdat dit de stof kan beschadigen.

Kleding wassen met azijn
Oke, dit is een tip die ik zelf nog nooit geprobeerd heb, maar wel goed schijnt te werken. Doe een klein scheutje azijn in de wasmachine bij je kleding. Door het hiermee te wassen, is je kleding preventief ontladen. Handig!

Anti-statische spray
Geen zin om zelf mengseltjes te maken en kijken wat het beste werkt? Je kunt ook kant-en-klare antistatische spray kopen bij de dorgisterij of online. Paar keer sprayen op de stof en klaar.

Je huid insmeren
Smeer je huid in met een beetje hydraterende bodylotion (weg droogte die de lading veroorzaakt), en zo blijft de stof ook niet aan je huid plakken. En het is uiteraard ook nog eens extra goed voor je huid.

Lees meer

Welke formaat zijdezacht klein sjaaltje heb ik nodig?

  12-11-2017     Reacties (0)

Kleine zijdezachte sjaaltjes blijven een echte trend, en ik ben er ontzettend gek op.
Vaak krijg ik echter de vraag welk formaat sjaaltje nu het meest geschikt is als sjaaltje voor in je haar; welk sjaaltje om te knopen om je hals, en welk formaat geschikt is voor gebruik als riem of ter versiering van je tas.

Een logische vraag, aangezien het toch best lastig is dat zo te bepalen aan de hand van de maten op de site. Vandaar deze blogpost waarin ik je laat zien welke afmeting sjaaltje waarvoor gebruikt kan worden.
 

Het knopen van een zijdezachte sjaal:

Een zijdezachte sjaal knopen voor dames: er zijn zoveel verschillende manieren dat ik het maar weer eens tijd vind voor een nieuwe blog hierover. Want... hoe knoop je zo’n sjaaltje nou eigenlijk?

In deze blog laat ik je de mogelijkheden zien van trendy sjaaltjes met print. Deze mooie sjaals voor vrouwen zijn de absolute musthave voor nu. Denk aan sjaaltjes met prints als bloemen en dieren, maar ook andere drukke prints zijn super hot!

Deze kleine vierkante sjaals hebben een ware comeback gemaakt. Waar het eerst begon met de bekende necktie, worden ze nu ook op allerlei andere manieren gedragen. Met het dragen van een trendy zijden sjaal geef je je look meteen een flinke update, en je kunt er ontzetten veel variaties op bedenken. I just love it!!!
 

Welk formaat klein sjaaltje heb ik nodig?

Dus jij wilt ook een leuk klein vierkant sjaaltje dragen, maar hebt geen idee welk formaat het handigste is? Lees hier dan mijn adviezen over welk formaat sjaaltje het meest geschikt is voor welk doel. Want ja, niet ieder formaat is geschikt voor ieder gebruiksdoel. Succes met kiezen ;-)

Bandana sjaaltje:
Het bandana sjaaltje is een lang en dun zijdezacht sjaaltje. Echt perfect om deze snel om te knopen om je hals, als sieraad om je pols, of voor in je haren. En het makkelijke is dat je dit soort sjaaltje niet eerst hoeft te vouwen of rollen tot een goed formaat om ermee te knopen. Doordat het een dun formaat heeft, is dat al voor je geregeld. Hoef jij alleen nog maar creatief aan de slag met je sjaaltje knopen...

     

Vierkant zijdezacht sjaaltje 50x50cm/ 60x60cm:
Dit sjaaltje is uitermate geschikt als sjaaltje om je hals. Doordat je met dit formaat niet een hele grote hoeveelheid stof over houdt, is dit formaat ook heel handig om te gebruiken als sjaaltje om je pols of in je haren als bandana.

   

Zijdezacht vierkant sjaaltje 90 x 90 cm:
Dit is het grootste formaat zijdezachte shawls die we in onze collectie hebben. Ook dit sjaaltje kun je nog prima gebruiken als sjaaltje om je hals, alleen zul je deze een keer extra om moeten knopen door de lengte. Geen probleem uiteraard! En... je kunt dit formaat ook gebruiken als driehoek sjaaltje. Kleine knoop erin, en het ziet er geweldig uit.
Het leuke aan dit formaat is dat je het sjaaltje ook nog op vele andere manieren kunt gebruiken. Denk aan een sjaal als riem, als een mooie strik om je tashengsel, of als een te gekke bandana in je haren.
Kleine vierkante sjaaltjes... Ze zijn niet alleen super leuk om te dragen, maar ook nog eens multifunctioneel. Voor mij dan ook precies de reden waarom ik zo gek ben op onze nieuwe sjaaltjes! Zie ik jou binnenkort shinen met deze geweldige sjaaltjes van Scarfz? Ik ben benieuwd!
 

Lees meer

Luister naar je lichaam

  14-09-2017     Reacties (0)

Doe jij wat je lichaam nodig heeft?
Luister je naar wat het tegen je zegt?
Doe je wat het van je vraagt?

Of het nou gaat om op tijd naar bed gaan. Een dutje doen. Iets specifieks eten. Of iets drinken. Rust nemen. Of juist nog een stapje extra zetten?

Ik geloof, nee ik weet, dat ons lichaam altijd vertelt wat het nodig heeft. Je hoeft er alleen maar naar te luisteren

De meeste mensen weigeren dit echter.
Denderen gewoon door, terwijl hun lichaam vraagt om rust.
Rennen net zo hard door, tot het lichaam schreeuwt
"Stop ermee! Dit kan niet verder zo doorgaan!"

En dan...
Dan houdt het lichaam er vanzelf ineens mee op.
Word je gedwongen om die nodige rust te nemen.
Of je dat wilt of niet.
Je lichaam dwingt je er gewoon toe

Ik heb het zelf meegemaakt. Er was zoveel stress in mijn lijf
Stress die jaren achtereen was opgebouwd

Mijn lichaam kon het niet meer aan. Maar ik luisterde niet. Rende gewoon door.

Want ik wist...
Als ik ga stilzitten
Niks actiefs doe
Dan komt het...
de pijn, het verdriet, het onbegrip.

Dus ging ik maar door en door. U vraagt, wij draaien, zoals mijn psycholoog het toen eens tegen me zei. Dat was precies wat ik deed. De ontkenningsfase. Net zolang doorgaan, en weigeren aan iets toe te geven, in de hoop dat het vanzelf overgaat.

Tot mijn lichaam er klaar mee was. Het letterlijk op gaf.
Ik werd gedwongen, door mijn eigen lichaam, om te luisteren naar wat het nodig had. De pijn en stress uitte zich in lichamelijke pijn. Dagen dat ik niet meer kon, dan alleen maar liggen op de bank, huilen van de pijn.

Na een jaar van medische testen en gesprekken met artsen, werd fibromyalgie vastgesteld. Niet dat ik daar iets mee kon, want er is geen "medicijn" tegen. Maar ik weigerde me erbij neer te leggen. Ik onderzocht wat ik er zelf aan kon doen om het te verminderen. Nu blijkt dat stressvermindering echt met stip op nummer 1 staat. In mijn geval: geen stress = geen pijn.

Totdat mijn vader overleed tijdens mijn zwangerschap. De stress schoot omhoog. Het kwam er op allerlei manieren uit.

Ik kon me niet concentreren
Ik kon niet meer nadenken
Ik kon geen e-mails meer lezen
Ik kon zelfs geen cijfers meer begrijpen
Ik sliep slecht
Ik at slecht en ongezond
Ik had weer veel pijn

Op tal van manieren gaf mijn lichaam me wederom aan dat ik het anders moest doen. Dit keer heb ik er naar geluisterd. Geluisterd naar wat mijn lichaam nodig had.

En het gekke is... ik wist dat mijn lichaam de verandering nodig had. Mijn geest weigerde het te geloven, maar ik deed het toch.

Luisteren naar mijn lichaam. 
Negeren wat er in mijn hoofd om ging. 
Negeren wat ik mezelf wijs maakte.

Want je geest kan je zoveel wijs maken als je zelf maar toestaat. Het speelt feitelijk spelletjes met je, als je het toelaat. Vertelt je dat je niet goed genoeg bent. Het niet waard bent. Het niet nodig is om te rusten. Dat je echt nog even iets langer door moet gaan, ook al kan je lijf niet meer. Dat je echt, maar dan ook echt, die dikke reep chocolade nodig hebt. Of die pizza. En dat iets gezonds eten totaal overbodig is.

Luisteren naar je lijf, het is zo belangrijk. Het geeft je ALTIJD precies aan waar het behoefte aan heeft.

Dus hier zit ik nu, met een warme kop thee. Terwijl mijn hoofd zich afvraagt waarom ik niet gewoon koffie pak. Nope, ik heb behoefte aan thee op dit moment. Dus luister ik daarnaar.

Schrijf ik nu dit bericht, terwijl ik eigenlijk zoveel andere dingen moet doen. Maar ik doe dit, omdat mijn lijf schreeuwt dat ik deze boodschap eruit moet gooien. Niet straks pas, nee nu.

Doe jij dat ook? Luisteren naar jezelf? Naar wat je echt nodig hebt?

Lees meer

Ik kies nu voor zelf-liefde

  04-09-2017     Reacties (0)Tijd voor een volgende grote stap. Vandaag is de dag ik mijn laatste EMDR sessie heb. Het einde van een extreem heftig traject. Een traject wat zowel emotioneel en lichamelijk zwaar is, maar tegelijkertijd ook zorgt voor verlichting. Een bijzondere combinatie, maar precies zoals het bedoeld is. Namelijk alles opnieuw beleven en op een goede manier verwerken, zodat het daarna allemaal lichter aan voelt.

Ik kijk er naar uit om aan de toekomst te werken. Het verleden in het verleden te laten. Kijken naar NU en de toekomst.

Maar voor ik dat kan doen, is het eerst tijd voor een speciaal bericht. Namelijk een brief aan mijn moeder, om hiermee jaren van ellende af te sluiten. Zeg maar, een afgesloten hoofdstuk. Of nog beter: tijd voor een heel nieuw boek!

Dus verzamel ik nu mijn moed om dit openbaar te plaatsen. Release and move on, zeg maar...

Want ik weet dat er ALTIJD iemand is die het nodig heeft om dit te lezen. Te lezen hoe veerkrachtig wij als mens zijn. Hoe erg de situatie ook lijkt te zijn...

Dus, here we go

---

Aan mijn moeder,

Nog steeds verkrijg ik het niet over mijn hart om je "mama" te noemen. Het is te liefkozend. Gedrenkt in onvoorwaardelijke liefde. Liefde die ik niet voel voor jou. Hoeveel beter ik me nu ook voel, het is een titel die jij niet verdient. Je bent mijn biologische moeder, daarmee houdt het op. Ik heb geen mama, al jaren niet meer.

De hel, ik ben daar geweest door jouw toedoen. Niet alleen ben ik er geweest, ik heb er jarenlang geleefd. Want zo weet ik nu: de hel bestaat. De hel is onderdeel van ieder mens. Een plek waar iedereen terecht kan komen. Wie je ook bent, wat je ook doet. Het kan iedereen overkomen.

Een plek...
zo donker
zo eenzaam
zo eng
zo vol monsters

Een plek die zo heftig en donker is dat je geen normale uitweg meer ziet. Er is nog wel 1 uitweg, en dat is een einde er aan maken. Je leven beëindigen. En dat idee alleen al, heeft mij rust gegeven afgelopen jaren. Wetende dat ik er altijd nog uit zou kunnen stappen. Eindelijk echt rust hebben.

Besef je dan hoever je mij hebt gepusht? Dat ik zelfs niet meer kon denken aan de consequenties voor mijn liefste? Voor mijn kindjes? Hoeveel verdriet zij zouden hebben als ik er een einde aan maak? Dat deed mij dus helemaal niks. Zover was ik al.

Spelend met paracetamol. Bedenkend hoeveel ik er zou kunnen innemen. Hoeveel ik er zou moeten innemen. Of vragen, smeken, soms zelfs bidden om een gruwelijk ongeluk. Alles om maar iets, of juist helemaal niets meer te voelen.

Ik weet ondertussen dat jij ziek bent. Psychisch niet gezond. Dat dit alles moet verklaren.

Waarom je hebt gedaan wat je deed.
Waarom je mij zoveel verdriet deed.
Waarom je mij niet blij wilde zien.
Waarom je alles stuks wilde maken.
Waarom je zoveel gekke dingen deed.
Waarom je dingen moest stelen.
Waarom je zelfs zover ging dat je er zwarte magie bij haalde. Tegen mij!

Alles om mij verdriet te doen. Uit jaloezie. Woede misschien zelfs. Dit heeft mij tot in het diepste van mijn zijn geraakt. Want alles wat ik deed, keurde jij af.

Je keurde mijn keuzes af
Je keurde mijn lichaam af
Je keurde mijn liefde af
Je keurde mijn creativiteit af
Je keurde kennis af
Je keurde mijn zijn af
Je keurde MIJ af.

Mijn eigen moeder die mij, haar eigen kind, geheel af keurde. Dit was "the root of all evil", zoals ik het nu zie. Mijn eigenwaarde, respect voor mezelf, liefde voor mezelf, is hierdoor naar ongekende diepten gedaald. Want: als zelfs mijn eigen moeder niet van me kan houden, wat ben ik dan uberhaupt waard? Blijkbaar niks dus.

Jarenlang is dit mijn inner voice geweest. Ik wist niet beter. Alles wat ik wist van mezelf, keurde ik af. Ik keurde mezelf ook maar af. Wie ik daadwerkelijk was, deed er niet meer toe. Ik als persoon mocht er blijkbaar niet zijn, dus volgde ik dat idee zelf ook. Ik werd een schim van mezelf. Mijn ware ik? Die was weggeduwd, heel diep onder de grond.

Het is zelfs zo erg geweest dat ik niet meer kon huilen. Ik mocht dat nooit van jou. Dat was zwak, zei je. Ook al ging ik van binnen dood van verdriet, ik mocht niet huilen. Dat vond je onzin. Dus sloot ik ook dat gedeelte van mezelf af.

Emoties als boosheid en angst voelen? Totaal niet handig in deze situatie, dus dat deed ik ook niet meer. Ik leefde niet meer. Ik probeerde enkel te overleven, dag in dag uit.

Erover praten met anderen? Dat was ten strengste verboden. En als ik een poging deed, speelde jij altijd weer een spelletje. Daar ben jij namelijk goed in. Doen alsof. Doen alsof er niks aan de hand was. Doen alsof we een normaal gezin waren. Doen alsof jij de meest geweldige, lieve en zorgzame moeder was. Doen alsof ik gek was. Doen alsof het allemaal aan mij lag.

Lange tijd is goed gegaan met me, sinds ik jou niet meer zag of sprak. Ik heb overleefd op basis van wat vreemde "coping skills". Niks voelen, hard zijn, altijd maar door gaan. U vraagt, wij draaien, en vooral niet om mezelf denken.

Tot het punt dat ik niet langer door kon gaan. Het was het een, of het ander. Uit het leven stappen, of goede hulp zoeken. Ik heb de juiste hulp gekregen, op precies het juiste moment. Gelukkig namen de artsen mij serieus. Gelukkig was er EMDR voor mij.

Zo weet ik nu dus dat ik het wel waard ben om er te zijn. Dat ik mezelf ondertussen best heel leuk vind. Aardig, lief, zorgzaam, slim, grappig zelfs. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Dingen die ik eigenlijk pas sinds kort weet.

Maar tijdens de vorige EMDR sessie is mij iets duidelijk geworden. Ik was altijd op zoek naar het antwoord op de vraag "waarom je alles hebt gedaan".

Jaren, maar dan ook echt JAREN achtereen, wilde ik antwoord hebben. Ik wilde het niet alleen weten, ik wilde het begrijpen. Het voelen. Het diepgaand - op zielniveau - begrijpen.

Het kreeg een soort macht over me. Ik probeerde me voor te stellen waarom je het deed. Of ik dat zou kunnen bij mijn kinderen. Ik las erover. Ik onderzocht dingen. Uren besteedde ik eraan.

Jemig, wat was allemaal herkenbaar. Ergens was het zelfs wel fijn om over de medische kanten te lezen. Tuurlijk, mij was toen ook al wel duidelijk dat je psychisch niet gezond bent. Dat wist ik al heel lang. Maar het lezen erover leerde me weer nieuwe dingen. Gaf me nieuwe inzichten.

Maar bracht het me rust? Innerlijke vrede? Nope. Want, ik wilde er dan ook echt ALLES over weten. Van de ene site naar de andere, fora over, blogs lezen. It consumed me!

Mijn hoofd stroomde over. Mijn hartslag was veel te hoog. De adrenaline gierde door mijn lijf. En toen was het bedtijd.... Slapen? Nu? Wat een onzin! En dat terwijl slaap juist zo belangrijk is met mijn fibromyalgie.

Tijdens de vorige emdr sessie kwam de waarom-vraag weer naar boven.
* Waarom heb je mij dit aan gedaan? 
* Ben ik het niet waard om van te houden? 
* Ben ik niet goed genoeg? 
* Wat heb ik verkeerd gedaan? 
* Waarom?

Heftige vragen. Vragen die mij duidelijk maakten waarom ik altijd zo onzeker was. Maar nu weet ik het. Ik hoef helemaal geen antwoord te krijgen op al deze vragen. Ik ga dat ook niet krijgen van jou.

En als ik het krijg, is het waarschijnlijk net zo leeg en nietszeggend als je excuses jaren geleden. Weet je nog? Die mail met excuses, maar bovenal leugens over waarom het zo lang heeft geduurd? "Sorry" van jou horen, heeft niks veranderd namelijk.

Maar het is oké. Ik laat het los. Accepteer alles wat er is gebeurd. Hell yeah! Als we toch bezig zijn: ik vergeef het je.

Niet omdat het goed is, wat je allemaal hebt gedaan. Niet omdat ik het begrijp. Maar omdat dat mij rust geeft. Het is zoals het is. Het is gebeurd, en het is een levensles voor mij geweest.

Een les in mezelf leren kennen. Leren hoe sterk ik ben. Wat ik als mens aan kan. Weten hoever ik gepusht kan worden. Waar mijn breekpunt ligt. En ook dat ik mezelf accepteer zoals ik ben. Dat het goed is om van mezelf te houden en dat dit mag. Nee, zelfs moet! En dat ik met mijn verhaal, mijn levenslessen, anderen kan inspireren.

Antwoorden van jou veranderen dit niet. Het zijn jouw antwoorden, op basis van jouw perceptie, jouw leven. 
Niet het mijne, dus dit lost niks op.

Ik ben ik. 
Ja, mede gevormd door het verleden. Maar ook door de keuzes die ik heb gemaakt. En door keuzes die ik nu maak.

Want ik geloof oprecht dat iedereen kiest wie hij/zij NU is. Je kiest zelf het soort leven wat je wilt leiden. De persoon die je wilt zijn. 
Je niet meer je laten leiden door verdriet? Dan kies je dit. 
Je niet meer laten leiden door angst? Dan kies je dat.

Nee, het zijn geen keuzes die vanzelf gaan. Je vervalt snel in je automatische patroon van keuzes maken. Dit zijn echte bewuste keuzes om anders te zijn. Je anders te voelen. Anders te denken. Iedere dag weer.

Dus: IK KIES er nu voor om verder te gaan. Ik kies ervoor me goed te voelen. Ik kies er nu bewust voor om altijd het positieve te zien, in alles. Hoe heftig iets ook is.

Ik hoop oprecht dat je de hulp krijgt die je nodig hebt, zodat jij je ook beter kunt voelen. Want ik weet dat dit niet de manier is waarop je wilt leven. Zo hoort niemand te leven.

Dankjewel voor de levenslessen die ik op deze manier heb mogen leren. Het was een flinke rollercoaster, maar ik heb ervan geleerd. Voor mij is het nu klaar.

Ik laat het los. 
Ik laat jou los.

Lees meer

Nieuwe collectie vesten en truien

  08-08-2017     Reacties (0)Aaaarrrgggg, ik heb iets gedaan... Best spannend, want ik heb zojuist onze allergrootse inkoopactie gedaan bij onze vaste leverancier voor truien en vesten. Zeg ik nu dat het spannend is? Dat moet anders. Ik vind het namelijk doodeng! Nooit eerder kocht ik zoveel truien en vesten in.

Er was ook zoveel moois, dat ik echt goed moest kiezen wat al geschikt is voor nu en wat nog niet. En ik kan je zeggen dat er nog veel meer moois aankomt. Het nieuwe fashion seizoen is natuurlijk nog niet begonnen, dus dat belooft nu al veel goeds.

Zometeen mag ik starten met de eerste items fotograferen. Een klus die ik niet heel leuk vind, maar uiteraard wel nodig is. Daarna zet ik alles op de site en kun je heerlijk shoppen.
 

Wat kun je verwachten?

Heel veel truien en vesten van diverse Franse merken. Ga jij voor een super zachte fluffy trui in het poederroze, of lichtblauw? Of ga je juist voor grijstinten? Of misschien wel oker of zelfs groen? 

UIteraard heb ik weer veel ingekocht van het Franse merk An'ge Paris. Dit merk staat bekend om heerlijke vesten. De vesten zijn van een prachtige kwaliteit en dragen dan ook heerlijk. En niet geheel onbelangrijk is de prijs. Kleding van Ange is altijd goed betaalbaar. Shop dus snel een prachtig gebreid vest van Ange voor een betaalbare prijs!

Helemaal gewedig is de limited edition collectie van An'ge Paris (Maison Anje, Private Collection). Een collectie bestaande uit items die allemaal hand gebreid zijn! Ik beloof je... het is zo mooi! Denk aan super zachte materialen, chunky knits, en mooie kleuren.
 

Ik zoek jou!

Dus ladies: I'm calling you! Ben jij:

♥  Een geweldige en sophisticated vrouw,  
♥  Die gek is op mooie fashion,
♥  Altijd op zoek is naar de laatste trends en inspiratie,
♥  Geen 13-in-een-dozijn kleding wilt dragen (want: hetzelfde hebben als je vriendinnen, buurvrouw, moeder, etc... Wie wil dat nou?!),
♥  En houdt van fashion items van uitstekende kwaliteit?

Shop dan zeker iets uit de nieuwe collectie!

Lees meer

Scarfz gebruikt Functionele cookies, Analyticscookies en Advertisingcookies voor de nodige functionaliteiten en verbeterde gebruikservaring. Als je Scarfz bezoekt, ga je akkoord met de cookieverklaring. Lees meer: www.scarfz.nl/Cookiebeleid.