nl en
X

Er zijn nog geen producten in je winkelwagen geplaatst.

Juliette 10-04-2019 om 19:37:15

Sjaal bevalt prima en ziet eruit zoals op de foto.

Gerdie Frederiks 01-04-2019 om 15:15:51

Super leuke dingen , en snelle levering

Lida versluis 13-03-2019 om 10:13:07

Voor het eerst bij jullie besteld was op zoek naar sjaaltjes en jullie site kwam tevoorschijn
Ben zeer tevreden over het verloop van bestellen en de levering
Ik raad jullie zeker aan bij familie en vrienden
Groetjes lida versluis �

Ria 02-03-2019 om 09:46:03

De sjaal is mooi, had alleen gedacht dat er wat meer blauw in zat.
Hij voelt ook mooi aan.

Marion Hoving 28-01-2019 om 10:44:52

Duidelijke webpagina, goede communicatie en kwaliteit, snelle levering en leuk verpakt! Ik beveel Scarfz zeker aan :D

Eveline 27-12-2018 om 17:44:44

Heel tevreden met mijn faux fur colsjaal. Lekker zacht! Zat mooi ingepakt en werd snel in orde gemaakt voor afhalen.

Een blije klant 13-12-2018 om 13:21:06

De sjaal die ik bij jullie besteld had, bevalt me heel goed! Precies zoals in de omschrijving, mooi en heerlijk zacht wat aangenaam dragen is. Een vriendin die 'm zag was op slag verliefd op mijn sjaal. Zodoende heb ik dezelfde sjaal nogmaals besteld om haar kado te doen ;) Dank voor de snelle verzending weer!

Ten Hagen 12-12-2018 om 17:48:35

Alles perfect afgeleverd.
Mooie sjaals .

Esmeralda 02-12-2018 om 16:22:49

Vandaag mijn super leuke Leopard sjaal ontvangen! Helemaal happy! Fijne ervaringen met klantenservice! Mooie kwaliteit sjaals. Ik ga hier zeker vaker shoppen!

Esmeralda 01-12-2018 om 23:17:03

Vandaag mijn super leuke Leopard sjaal ontvangen! Helemaal happy! Fijne ervaringen met klantenservice! Mooie kwaliteit sjaals. Ik ga hier zeker vaker shoppen!

 
Pagina 1 van 5
Scarfz gebruikt Functionele cookies, Analyticscookies en Advertisingcookies voor de nodige functionaliteiten en verbeterde gebruikservaring. Als je Scarfz bezoekt, ga je akkoord met de cookieverklaring. Lees meer: www.scarfz.nl/Cookiebeleid.