nl en
X

Er zijn nog geen producten in je winkelwagen geplaatst.

Juliette - 10/04/2019 om 19:37

Sjaal bevalt prima en ziet eruit zoals op de foto.

Gerdie Frederiks - 01/04/2019 om 15:15

Super leuke dingen , en snelle levering

Lida versluis - 13/03/2019 om 10:13

Voor het eerst bij jullie besteld was op zoek naar sjaaltjes en jullie site kwam tevoorschijn
Ben zeer tevreden over het verloop van bestellen en de levering
Ik raad jullie zeker aan bij familie en vrienden
Groetjes lida versluis �

Ria - 02/03/2019 om 09:46

De sjaal is mooi, had alleen gedacht dat er wat meer blauw in zat.
Hij voelt ook mooi aan.

Marion Hoving - 28/01/2019 om 10:44

Duidelijke webpagina, goede communicatie en kwaliteit, snelle levering en leuk verpakt! Ik beveel Scarfz zeker aan :D

Eveline - 27/12/2018 om 17:44

Heel tevreden met mijn faux fur colsjaal. Lekker zacht! Zat mooi ingepakt en werd snel in orde gemaakt voor afhalen.

Een blije klant - 13/12/2018 om 13:21

De sjaal die ik bij jullie besteld had, bevalt me heel goed! Precies zoals in de omschrijving, mooi en heerlijk zacht wat aangenaam dragen is. Een vriendin die 'm zag was op slag verliefd op mijn sjaal. Zodoende heb ik dezelfde sjaal nogmaals besteld om haar kado te doen ;) Dank voor de snelle verzending weer!

Ten Hagen - 12/12/2018 om 17:48

Alles perfect afgeleverd.
Mooie sjaals .

Esmeralda - 02/12/2018 om 16:22

Vandaag mijn super leuke Leopard sjaal ontvangen! Helemaal happy! Fijne ervaringen met klantenservice! Mooie kwaliteit sjaals. Ik ga hier zeker vaker shoppen!

Esmeralda - 01/12/2018 om 23:17

Vandaag mijn super leuke Leopard sjaal ontvangen! Helemaal happy! Fijne ervaringen met klantenservice! Mooie kwaliteit sjaals. Ik ga hier zeker vaker shoppen!

Karin van der Zeeuw - 06/11/2018 om 14:04

Heldere communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leveringsproces. Snelle levering binnen 1 dag.

Aafke Filius - 02/11/2018 om 19:36

Prachtige sjaal, leuke prijs, snelle levering !!

Rosan - 03/10/2018 om 21:47

Mooie sjaal, goede kwaliteit! Erg blij mee en snel geleverd :-)

Wendy - 17/08/2018 om 23:00

vlotte mailing en correcte bezorging
Goede verpakking
Prachtige faux fur bodywarmer!

Dick Windhorst - 17/08/2018 om 14:39

Hallo ik heb de sjaal binnen ziet er mooi uit. Het is echter cadeau voor mij schoon dochter voor Sintnicolaas. dus het echte commentaar komt nog. Het duurde wel lang voor post nl het bezorgde. Jullie hadden gezegt dat het verzonden was maar Post NL stelde het elke keer weer uit .
gelukkig hebben we tijd zat dus alles komt goed.
groet Dick Windhorst.

Theo picanussa - 17/08/2018 om 14:39

Super mooi sjaal besteld.en een snelle levering.kwaliteit ziet er goed uit.
En goed gekeurd door anderen.
Mooie kerstcadeau....

Groeten.theo

Marjolein - 17/08/2018 om 14:39

Ik heb de zwart - wit sjaal super snel ontvangen. Het is altijd een feestje om iets uit te pakken wat mooi is ingepakt. De sjaal is lekker zacht en ziet eruit als op het plaatje.
Goed kwaliteit en super service

Joyce - 17/08/2018 om 14:39

Gisteren Leopard love sjaal ontvangen. En het is inderdaad een GE-WEL-DIGE sjaal!!! super snel geleverd.
Heb vandaag opnieuw een andere sjaal besteld.
love it!!!

Bianca - 17/08/2018 om 14:39

Erg leuke sjaals!
Snelle en goede service.
Super site.
Gr Bianca

Ingrid - 17/08/2018 om 14:39

Snelle levering, zeer klantvriendelijk. en goede kwaliteit Echt een aanrader!!

 
Pagina 1 van 3
Scarfz gebruikt Functionele cookies, Analyticscookies en Advertisingcookies voor de nodige functionaliteiten en verbeterde gebruikservaring. Als je Scarfz bezoekt, ga je akkoord met de cookieverklaring. Lees meer: www.scarfz.nl/Cookiebeleid.


Ontvang dit stoere make-up tasje met luipaardprint GRATIS bij iedere order vanaf € 25,- (excl. verzendkosten). Actie is geldig vanaf 8 mei en op=op!