nl en
X

Er zijn nog geen producten in je winkelwagen geplaatst.

PRIVACY BELEID JLR – SCARFZ.NL

JLR - Scarfz.nl hierna ook wel Scarfz genaamd, gevestigd aan
Boerderijenboulevard 40

3829 DN Hooglanderveen
Nederland,

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Onze contactgegevens:
JLR - Scarfz.nl

Boerderijenboulevard 40
3829 DN Hooglanderveen
Nederland
+31611299816
https://www.scarfz.nl
info@scarfz.nl



Persoonsgegevens die wij verwerken
JLR - Scarfz.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer


Bestellen van een product in onze webshop
Bij het bestellen van een product in onze webshop, dien je enkele verplichte persoonlijke gegevens op te geven. Hieronder vind je per persoonlijk gegeven wat ermee gedaan wordt.


Je naam:
We hebben je voor- en achternaam nodig, zodat we het door jou bestelde product ter attentie van jou kunnen versturen.

Adres:
Met je adresgegevens, weten we naar welk adres het bestelde product gestuurd dient te worden.

E-mail:
Je e-mail wordt gebruikt om status updates van je bestelling door te geven. Op deze manier houden wij je op de hoogte van je bestelling.
Als je de bestelling ontvangen hebt, dan ontvang je van ons een bericht dat je bestelling is afgerond en je een aantal spaarpunten hebt verdient met je aankoop. Deze kun je bij je volgende aankoop inleveren om gebruik te maken van extra korting.

Als je de optie nieuwsbrief hebt aangevinkt, dan ontvang je enkele keren per maand nieuwsbrieven met acties, kortingen en de laatste nieuwe fashion musthaves per e-mail. Uiteraard kun je je altijd uitschrijven, zodat je geen nieuwsbrieven meer ontvangt. In iedere nieuwsbrief is de uitschrijf-optie opgenomen in de footer.

Je inlog account:
Je inloggegevens kun je zelf kiezen bij het aanmaken van je account. Je wachtwoord wordt beveiligd opgeslagen en encrypted, wat betekent dat wij nooit je wachtwoord kunnen zien of achterhalen. Als je  je wachtwoord vergeten bent, dan kun je een nieuwe aanmaken door “wachtwoord vergeten” aan te klikken op het inlogscherm.

Het is belangrijk om te weten dat jij de eigenaar ben van je inlogaccount. Dat houdt ook in dat, wanneer je wenst dat je inloggegevens volledig verwijderd worden van onze website, je dit verzoek bij ons kunt indienen per e-mail via info@scarfz.nl. Wij zullen dat dat zo spoedig mogelijk voor je uitvoeren.

Belangrijk om te weten!
Wanneer je je account laat verwijderen, dan ben je ook je gespaarde bonuspunten kwijt. Deze zijn niet over te plaatsen naar een ander inlogaccount.


Beveiliging:
Onze website voldoet aan de europese veiligheids norm. Dat betekent dat onze website een SSL beveiliging heeft en dat alle door jou uitgevoerde handelingen niet door andere te onderscheppen zijn. Dit geldt ook voor je inlogaccount, met alle bijhorende gegevens.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@scarfz.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
JLR - Scarfz.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- JLR - Scarfz.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- JLR - Scarfz.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.



Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
JLR - Scarfz.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens:


Bij aankoop via de website:
Personalia:                          1 JAAR               

Adres:                                  1 JAAR
E-mail adres:                      1 JAAR
Telefoonnummer:             1 JAAR

Reden:
Omdat je een aankoop hebt gedaan via de website Scarfz.nl, hebben we jou gegevens nodig om je pakket met producten naar je toe te sturen. Je ontvangt enkele status-updates over je bestelling, met als laatste een e-mail dat je bestelling geheel is afgerond. Mocht er in de tussentijd iets zijn met je bestelling, kunnen wij zowel telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.


We bewaren je gegevens standaard gedurende 1 jaar. Bestel je in de tussentijd iets nieuws? Dan houden we de datum aan  van de laatste aankoop. Doe je geen nieuwe aankoop voor het verstrijken van 1 jaar na je eerste aankoop? Dan verwijderen wij je gegevens uit ons bestand. Hiermee komen ook je spaarpunten voor extra korting te vervallen.

Bij aanmelding nieuwsbrief:
Voornaam:                          1 JAAR
E-mail adres                      1 JAAR


Reden:
Je hebt je aangemeld voor onze nieuwsbrief en daarmee toestemming gegeven dat we jou op de hoogte mogen houden van onze nieuwtjes. Zien we dat je langer dan 1 jaar niet onze mails hebt geopend, zullen we jouw gegevens uit de mailinglijst halen en je daarmee permanent verwijderen van de nieuwsbrieven.



Delen van persoonsgegevens met derden
JLR - Scarfz.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. JLR - Scarfz.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Derden met wie wij samenwerken:

Wij werken samen met enkele derde partijen om aan onze diensten naar jou toe te kunnen voldoen.

CCV shop:
Onze webshop is gebouwd in het systeem van CCV shop. Dit houdt ook in dat je accountgegevens, evenals je adresgegevens en e-mailadres (welke nodig zijn voor het versturen van je aangeschafte producten) in het systeem van CCV shop worden opgeslagen. CCV shop heeft uitdrukkelijk geen inzage in jouw gegevens, tenzij erom gevraagd wordt vanuit wettelijke verplichtingen.


Afterpay:
Indien je hebt gekozen voor een betaling via Afterpay, zullen onze website en Afterpay jouw gegevens met elkaar uitwisselen. Dit om te kunen voldoen aan de betalingsverplichting die jij met Afterpay en ons afsluit.



Mollie:
Ons betaalsysteem draait op het platform genaamd Mollie. Hiermee worden al onze betalingen middels iDeal, bancontact en Paypal geregeld. De gegevens die Mollie ontvangt, worden verwerkt op basis van een eigen verantwoordelijkheid.


MyParcel:
MyParcel is onze verzendservice voor alle PostNL leveringen. Dit houdt in dat al onze pakketten die we versturen (pakketpost evenals brievenbuspost) verzonden worden met behulp van MyParcel. De door jouw ingevulde gegevens voor het verzendadres en je naam worden gebruikt door ons, om een verzending via MyParcel door PostNL te kunnen regelen.

Google:

Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics, welke cookies gebruikt om bepaalde informatie te verzamelen. Lees hieronder meer over ons cookiebeleid en het gebruik van cookies voor Google.

Google is gevestigd in de Verenigde Staten. Het bedrijf Google voldoet aan de eisen voor de AVG middels een certificering voor het EU-US Privacy Shield. Op basis daarvan is het toegestaan persoonsgegevens met ze te delen.

Mailchimp:
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform, voor het versturen van onze nieuwsbrieven. Een ieder die via een aanmeldformulier zich aanmeld voor het ontvangen van onze nieuwsbrief, gaat daarmee akkoorrd met de in het formulier aangevinkte toepassingen voor het gebruik van gegevens. Dit houdt ook in dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking. Uitschrijven van de nieuwsbrief kan altijd via de uitschrijflink onderaan in iedere e-mail, of door een e-mail te sturen naar info@scarfz.nl.


Mailchimp is gevestigd in de Verenigde Staten. Het bedrijf Mailchimp voldoet aan de eisen voor de AVG middels een certificering voor het EU-US Privacy Shield. Op basis daarvan is het toegestaan persoonsgegevens met ze te delen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
JLR - Scarfz.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geinformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.


Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser. Op Scarfz.nl gebruiken wij de volgende soorten cookies:

Functionele cookies.
Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.Deze functionele cookies kunnen we onderverdelen in de volgende soorten cookies:

 
  • Kernfuncties
    Dit zijn cookies die strict noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website. Zonder deze cookies kunnen bepaalde onderdelen niet worden gebruikt. Zo wordt er op Scarfz gebruik gemaakt van cookies om in te kunnen loggen en te reageren. Ook worden cookies gebruikt om instellingen en voorkeuren te onthouden.
     
  • Sociale knoppen
    Op de site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op Facebook, Google Plus, Instagram en Pinterest. Deze knoppen zijn stukjes code van de sociale media zelf, en maken gebruik van een cookie. Deze cookie onthoudt dat je ingelogd bent zodat je niet elke keer op dit social media platform hoeft in te loggen zodra je iets wilt delen. Om te zien wat zij met persoonsgegevens doen die zij met deze code binnen krijgen, raden wij je aan om de privacyverklaringen deze derde partijen in te zien.
     
  • Embedded content 
    In blogartikelen kan gebruik worden gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op Scarfz wordt ontsloten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld YouTube video’s. Op vergelijkbare wijze als de sociale knoppen, maken deze codes vaak gebruik van cookies. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen kun je vinden in het privacybeleid van de desbetreffende dienst. Wij hebben hier geen controle op.

Analytics cookies. 
Via Google Analytics worden gegevens over het surfgedrag verzameld.Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. 

Google kan de verzamelde informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Wil je niet dat je klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kan je via de website van Google een browser plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die je bezoekt, dus niet alleen voor Scarfz. Je kunt de browserplugin hier downloaden.



Advertising cookies. 
Om advertenties te serveren, wordt hiervoor een cookie geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij, en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een ‘frequency cap’ genoemd. Met deze cookies zijn wij in staat om informatie over bezoekers te verzamelen voor een juist advertentiebeleid.



Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door JLR - Scarfz.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.


Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@scarfz.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

JLR - Scarfz.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
JLR - Scarfz.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.


Onze website voldoet aan de europese veiligheids norm. Dat betekent dat onze website een SSL beveiliging heeft en dat alle door jou uitgevoerde handelingen niet door andere te onderscheppen zijn. Dit geldt ook voor je inlogaccount, met alle bijhorende gegevens.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@scarfz.nl


Klik hier om ons Privacybeleid te downloaden als PDF.

 
Scarfz gebruikt Functionele cookies, Analyticscookies en Advertisingcookies voor de nodige functionaliteiten en verbeterde gebruikservaring. Als je Scarfz bezoekt, ga je akkoord met de cookieverklaring. Lees meer: www.scarfz.nl/Cookiebeleid.